Apránként

egy kicsit több törődés, egy kicsit kevesebb szemét

tematika

2019. január 21. 22:34 - ApránkéntBarbi

Akkor fussunk neki!

 Mi az, amit ezen az oldalon keresztül szeretnék megosztani veletek? Azt hiszem, három főbb csapásirány lesz:

  1. szeretnék nektek megmutatni olyan megoldásokat, amelyekkel minden nap használt, eldobós dolgot cseréltem le moshatóra. Ezekről videókat fogok készíteni, hogy ténylegesen lássátok, miről beszélek. Arról is írok majd természetesen, hogy ez a sok mosás mit is jelent.
  2. mivel nem szeretek kidobni olyat, ami még nincs a használhatatlanságig roncsolódva, kreatívnak kell lennem, hogy felhasználjam, amit csak lehet. Szeretnék sok ötletet összegyűjteni és veletek is megosztani ezen a téren. Tudom például, hogy a vécépapír guriga akár komposztálható is, de ha az embernek gyereke van - és nekem történetesen 2 is akad itthon - egy csomó jópofa dolgot lehet kezdeni vele
  3. végül, de nem utolsó sorban van egy csomó téma, ami érdekel, aminek időről időre utánamegyek, elmélyedek benne, ezekről szeretnék majd itt is írni.

 Egyelőre ez a tervem. Aztán idővel majd persze alakulhat, bővülhet a lista. Szívesen veszem azt is, ha kérdeztek, írtok, feldobtok egy témát, amit körbejárhatok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprankent.blog.hu/api/trackback/id/tr2414581164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása